• Prenesi si brezplačno Make-up knjigo

  Prenesi

  Vpišite vaš e-naslov...

  Nadaljuj...

  Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Uživajte ob branju knjige.

   

  ×

O meni

Sem Martina Kušnik, po poklicu magistra ekonomskih ved in znanosti in make up artist – vizažist.

Strast in veselje do mode in trendov, ki sem jih na začetku udejanjala z vodenjem ene prvih spletnih trgovin za ženske Super-Punca.si in modnega portala Modna-Punca.si, je privedlo do nadgradnje znanja in pridobitve licence: Certificiran make up artist.. Moje hrepenenje po novem znanju in izzivih sta prevzeli štajerki, učiteljici in vizažistki Mateja Naberšnik in Jasna Kovačič.

 

Svoje ustvarjanje s pomočjo ličil izražam na novem platnu – na obrazu. Obožujem vsakodnevne nove izzive in jih spreminjam v priložnosti. Z ličenjem vam pomagam pri izražanju individualnosti s pomočjo vrhunskih ličil, posebno pozornost pa namenjam tudi skrbni higieni pri delu in čistoči produktov ter pripomočkov. Pri ličenju vedno poudarim vaše atribute. Po opravljenem ličenju se boste še vedno prepoznale, seveda v svoji najboljši različici.

Naj vaša notranja lepota zasije s pomočjo vrhunskih ličil!

Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja na naši strani, se strinjate z uporabo piškotkov./Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok