Večerni make up in poslovni make up

 Večerni make up

Pri večernem make up-u si ne poznamo omejitev. Svetloba luči odvzame barve, zato je večerni make up običajno bolj intenziven. Večer je čas, ko zablestimo, vendar z ličili ne smemo pretiravati. Pri večernem ličenju uporabljamo bolj intenzivne tone, umetne trepalnice ali čopke. Po želji dodamo še bleščice, kar izžareva glamuroznost posameznice. Ustnice pri večernem ličenju poudarimo s posebnimi bleščili, prav tako uporabimo intenzivnejše tone. Ker je večerni make up intenzivnejši, zanj običajno potrebujemo več časa, uskladimo ga tudi s celotnim stajlingom, zato da ustvarimo tisto piko na ’’i’’.

 

Če želite biti drzne, opazne in še vedno urejene, za posebne priložnosti nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

 

 

 

 Pošlji povpraševanje in rezerviraj termin

KLIK 

 

 

 

Poslovno ličenje:

V kolikor želite biti urejene na svojem delovnem mestu, potrebujete poseben make up za ključne poslovne dogodke, smo pravi naslov. Z diskretnim ličenjem, boste videti kot profesionalke v svojem delovnem okolju. Poleg ličenja, vam predamo tudi osnovno znanje, kako se za vsakodnevne poslovne dogodke uredite same.

 

 

 Pošlji povpraševanje in rezerviraj termin

KLIK 

 

Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja na naši strani, se strinjate z uporabo piškotkov./Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok