• Prenesi si brezplačno Make-up knjigo

  Prenesi

  Vpišite vaš e-naslov...

  Nadaljuj...

  Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Uživajte ob branju knjige.

   

  ×

Eventi

Ličenje za fotografiranje

Posebno ličenje z natančnimi nanosi podlag in pudrov, lahko spremeni obliko obraza. Z različnimi tehnikami ličenja ustvarimo efekte, na osnovi navodil naročnika. Če potrebujete modno ličenje za revije ali ličenje za studijske fotografije, nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Pošlji povpraševanje in rezerviraj termin

KLIK 

 

 

Poslikava obraza za otroške zabave

Želite otroka razveseliti s popolno otroško zabavo? Seveda k tem spada tudi poslikava obraza, kjer se otroci prelevijo v svoje heroje, pravljične junake, živali strašne pošasti. Pri poslikavi najmlajših uporabljamo najkvalitetnejše profesionalne izdelke maskerjev in ustvarjalce filmske maske.

 

Pošlji povpraševanje in rezerviraj termin

KLIK 

 

Ličenje za Halloween in pust

Poleg klasičnega ličenja, nudimo tudi poslikave obraza, ki so kot nalašč za PUST ali NOČ ČAROVNIC. Takrat je čas, da se prelevite v svoje najdražje like, bodisi princese ali zombije. Z različnimi tehnikami ličenja ustvarimo posebne efekte. . Pri svojem delu uporabljamo najkvalitetnejše profesionalne izdelke kot so umetna kri, vosek, latex in profesionalne barve, ter ustvarjamo dramatičen videz, ki ga lahko popestrimo s posebnimi barvnimi umetnimi trepalnicami in barvnimi lečami.

Pošlji povpraševanje in rezerviraj termin

KLIK 

 

 

Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja na naši strani, se strinjate z uporabo piškotkov./Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok