• Prenesi si brezplačno Make-up knjigo

  Prenesi

  Vpišite vaš e-naslov...

  Nadaljuj...

  Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Uživajte ob branju knjige.

   

  ×

Splošni pogoji in varnost

Brezplačna e-knjga

Ko boste vpisali potrebne informacije, boste lahko sprožili postopek za naložitev brezplačne make-up e-knjige. Preprosto kliknite na gumb in prenos se bo pričel avtomatsko.

S prijavo na e-knjigo, se strinjate, da boste tedensko prejemali novičke podjetja Progres ing. d.o.o.:

z make up novičkami,

novostmi,

nagradnimi igrami in drugo zanimivo vsebino.

Od novic se lahko kadarkoli odjavite ali izbrišete podatke. Zbiranje podatkov izvajamo preko sistema Mailchimp.

Varnost

Podjetje Progres ing. d.o.o. uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih in drugih zaupnih podatkov.


Uvodna pojasnila

Podjetje Progres ing. d.o.o. pri zagotavljanju svojih storitev obdeluje tudi osebne podatke. Podjetje Progres ing. d.o.o.. kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje osebne podatke naslednjih kategorij posameznikov:

E-naslvi, ki so fizične osebe;

nosilcev oziroma skrbnikov uporabniških računov;

obiskovalcev spletnih strani podjetja Progres ing. d.o.o.;

drugih uporabnikov storitev podjetja Progres ing. d.o.o., ki so fizične osebe.

Ker se v zvezi s storitvami in produkti podjetja Progres ing. d.o.o. posamezniki pojavljajo v različnih vlogah in v zvezi z njihovimi osebnimi podatki prihaja do različnih vrst in obsegov obdelav, predlagamo, da si razlago pojmov preberete v Splošnih pogojih.

Podjetje Progres ing. d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov vseh uporabnikov vseh storitev, ki jih zagotavlja, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Če ste le obiskovalec spletnih strani podjetje Progres ing. d.o.o., o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov.

Če ste nosilec ali skrbnik uporabniškega računa, ali drug uporabnik storitev podjetja Progres ing. d.o.o. (npr. ste se prijavili na novice), o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje obveščanja ali drugih storitev, ki ste jih naročili.


Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile možne brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, tako se prihrani čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več - kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (prijava na novice, izvedba naročil), pomagajo pri zbiranju raznih statistik o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Z uporabo piškotkov podjetje Progres ing. d.o.o. zbira naslednje podatke obiskovalcev spletnih strani:

informacije o napravi (vrsta, znamka in tip);

informacije o operacijskem sistemu (vrsta in verzija);

informacije o spletnem brskalniku (vrsta in verzija);

informacije o nastavitvah zaslona (npr. resolucija);

informacije o jezikovnih nastavitvah;

informacije o straneh, ki so bile prikazane.

Tehnične informacije o napravi in programski opremi zbiramo zaradi zagotavljanja kakovostnega in jezikovno ustreznega prikaza spletnih strani. Informacije o straneh, ki so bile prikazane, zbiramo za potrebe analitike, ki nam omogočajo izboljševanje vsebin in uporabniške izkušnje. Obiskovalca zgolj z uporabo teh podatkov v tem trenutku glede na stanje tehnologije (state of the art) ni mogoče enolično identificirati.

Z uporabo piškotkov podjetje Progres ing. d.o.o. poleg zgoraj navedenih podatkov, ki jih zbira o obiskovalcih spletnih strani, zbira tudi naslednje osebne podatke nosilca oziroma skrbnika uporabniškega računa, če je registriran:

IP naslov;

podatke o lokaciji oziroma vstopni točki dostopa do interneta.

Te podatke Podjetje Progres ing. d.o.o. zbira za potrebe identifikacije uporabnika, da se lahko prepriča, da do spletnih vsebin, ki so na voljo le registriranim uporabnikom, res dostopajo samo registrirani uporabniki.

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?

Tip piškotka

Komu služijo

Naziv in trajanje

Nujno potrebni piškotki
Ti piškotki so potrebni, da vam ponudimo storitve, ki so na voljo na tej spletni strani. Omogočajo prijavo v vaš uporabniški profil, izbiro jezika, valute, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.


Podjetje Progres ing. d.o.o.


language – 1 mesec
currency – 14 dni
CL_MM_DPO – 1 mesec
PHPSESSID – do konca seje

Funkcionalni piškotki
Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.


AddThis
Twitter
Facebook
Google


_atuv* – do 2 leti
reg_fb_* – ne poteče
NID – 6 mesecev

Piškotki za analitiko
Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.


Google Analytics


_ga – 6 mesecev
_gat – 1 dan
utm* – do 2 letiVarstvo osebnih podatkov uporabnikov storitev podjetja Progres ing. d.o.o.

Podjetje Progres ing. d.o.o. obdeluje naslednje podatke nosilcev in skrbnikov uporabniških računov, ter uporabnikov in zastopnikov uporabnikov drugih storitev, kadar so ti fizične osebe:

Ime in priimek;

kontaktni e-naslov oziroma e-naslov za prejemanje novic;

podatke o upravljavcu, ki je imenoval korporativnem članu (zlasti naziv, sedež, davčna številka, datum sklenitve Pogodbe in e-naslov za prejemanje računov) oziroma podatke o naročniku storitev (datum oddaje naročila, vsebina naročila, e-naslov za prejemanje računov ter ime in priimek oziroma firma, naslov in davčna številka naročnika);

čas in datum uporabe uporabniškega računa, če je ta dodeljen;

čas, datum, vrsto in količino koriščenih storitev, ugodnosti in prejemu novic;

arhiv komunikacije;

druge osebne podatke, ki jih fizična oseba prostovoljno posreduje podjetje Progres ing. d.o.o..

Navedene podatke uporabljamo za potrebe opravljanja storitev navedenih v Splošnih pogojih (npr. pošiljanje Novic, pošiljanje opomnikov in napovednikov dogodkov, računov, izvajanje storitev), neposredno trženje (pošiljanje informativnega gradiva in ponudb), za obveščanje o tehničnih ali organizacijskih novostih spletne strani ali poslovanja podjetja Progres ing. d.o.o. ter ostalo potrebno komunikacijo z uporabniki.

Navedene osebne podatke podjetje Progres ing. d.o.o. obdeluje za čas pogodbe o naročilu storitev ali izdelkov in še 5 let po prenehanju oziroma do prejema preklica s strani posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo. Podjetje Progres ing. d.o.o. osebne podatke hrani dlje od navedenega roka le v primeru, da ga k temu zavezujejo v Republiki Sloveniji veljavni predpisi.

Osebnih podatkov ne bomo posredovali nepooblaščenim tretjim osebam. Podjetje Progres ing. d.o.o. lahko osebne podatke posreduje svojim pogodbenim partnerjem, ki so soorganizatorji dogodkov, če je to potrebno za organizacijo in izvedbo dogodka, na katerega se je prijavil posameznik oziroma ga je prijavil delodajalec v okviru pogodbe o zaposlitvi.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost uporabniškega imena in gesla v skladu s Splošnimi pogoji in Pogodbo o naročilu, varnost svojega e-naslova ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do vsebin.


Ukinitev uporabniškega računa

Ukinitev uporabniškega računa lahko v skladu s Splošnimi pogoji in Pogodbo o naročilih zahteva le stranka Pogodbe o naročilu.

Zakoniti zastopnik stranke Pogodbe o naročilu zahteva ukinitev uporabniškega računa priporočeno po navadni pošti na naslov Podjetje Progres ing. d.o.o., Pegamova 10, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Podjetje Progres ing. d.o.o. bo pri stranki Pogodbe o naročilu preverila pristnost zahtevka in v roku 15 dni od potrditve zahtevka ukinila uporabniški račun in izbrisala morebitne osebne podatke nosilca oziroma skrbnika uporabniškega računa, razen tistih, ki jih je v skladu s predpisi s področja računovodstva in davčnega prava dolžna hraniti po prenehanju naročniškega razmerja.

Nosilec oziroma skrbnik uporabniškega računa lahko kadarkoli zahteva, da podjetje Progres ing. d.o.o. dopolni, popravi, blokira ali izbriše osebne podatke, ki se nanašajo nanj in za katere dokaže, da so nepopolni, netočni ali neažurni ali da so bili zbrani ali obdelani v nasprotju z zakonom, kar pa ga ne odveže obveznosti, ki jih ima po Splošnih pogojih oziroma jih ima do stranke Pogodbe o naročilih, ki ga je določila za nosilca oziroma skrbnika uporabniškega računa.

Nosilec oziroma skrbnik uporabniškega računa lahko kadarkoli prepove uporabo kontaktnega e-naslova oziroma e-naslova za prejemanje novic za namene neposrednega trženja.

Seznanitev s podatki, ki jih hranimo o vas

Nosilec oziroma skrbnik uporabniškega računa in naročnik, ki je fizična oseba, lahko kadarkoli zahteva, da mu podjetje Progres ing. d.o.o.:

omogoči vpogled v katalog zbirke osebnih podatkov;

potrdi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne, in mu omogoči vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj, ter njihovo prepisovanje ali kopiranje;

posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;

posreduje seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani osebni podatki, kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen;

da informacijo o virih, na katerih temeljijo zapisi, ki jih o posamezniku vsebuje zbirka osebnih podatkov, in o metodi obdelave;

da informacije o namenu obdelave in vrsti osebnih podatkov, ki se obdelujejo, ter vsa potrebna pojasnila v zvezi s tem;

pojasni tehnične oziroma logično-tehnične postopke odločanja, če izvaja avtomatizirano odločanje z obdelavo osebnih podatkov posameznika.

Spremembe Pravil zasebnosti

Podjetje Progres ing. d.o.o. bo nosilca oziroma skrbnika uporabniškega računa o spremembah teh Pravil zasebnosti obvestila po e-pošti le v primeru, da gre za bistvene spremembe, ki vplivajo na obdelavo osebnih podatkov. Če uporabnik po spremembi pravil o zasebnosti nadaljuje z uporabo spletnih strani podjetja Progres ing. d.o.o., uporabo uporabniškega računa ali koriščenjem storitev podjetja Progres ing. d.o.o., se šteje, da se s spremembami strinja.

 

Varnost in zasebnost

Vse podatke, pridobljene ob prenosu brezplačne knjige, bomo uporabljali izključno v lastne namene za izvajanje promocijskih aktivnosti podjetja Progres ing. d.o.o. in jih ne bomo delili, prodali ali uporabljali v kakršnekoli druge namene in s tretjimi osebami.


Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani makeup-maribor.si v lasti podjetja Progres ing., d.o.o., (upravljalec spletnega centra www.makeup-maribor.si,) služili izključno za potrebe trženja prodajnih strani podjetja Progres ing. d.o.o. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov

Na makeup-maribor.si (Progres ing. d.o.o. Pegamova 10, 1000 Ljubljana, davčna št.: SI71596437) sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju uredba) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Potrebujemo vašo privolitev, da lahko osebne podatke, ki smo jih pridobili z vašo prijavo na naše storitve, uporabljamo, hranimo in obdelujemo za določene namene. Vse informacije o upravljanju posameznih privolitev najdete v nadaljevanju.


Privolitve, ki se nanašajo na prejemanje novic podjetja Progres ing. d.o.o.

Z izpolnitvijo obrazca za brezplačno e-knjigo in e-novic o aktualnih trendih in novostih podjetja Progres ing. d.o.o. se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke. V tem primeru so to: e-pošta in IP naslov naprave, s katere se prijavlja. Ob prijavi se ima uporabnik strinja z uporabo osebnih podatkov v naslednje namene:

1] Privolitev za sledenje vašim aktivnostim in interesom na spletni strani www.makeup-maribor.si, in pripadajočih domenah www.super-punca.si:

Iznos, hramba in obdelava podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam pomaga kontinuirano spremljati vaše aktivnosti na vseh poddomenah spletne strani, nam omogočajo izvajanje naročenih storitev, kontaktiranje, povezano z vašimi aktivnostmi na straneh, ter agregirane in anonimizirane analize uporabe portala in tamkajšnjih vsebin.

Vsi osebni podatki se uporabljajo izključno za namene izvajanja naših storitev, anonimizirane analize ter optimizacijo našega poslovanja in niso dostopni javnosti, razen v primeru, ko nam uporabnik to izrecno dovoljuje s posebno privolitvijo za takšne namene.

2] Privolitev za prejemanje novic o aktualnih trendih s področja makeup-maribor.si in spletne trgovine www.super-punca.si, velja do preklica in obsega:

uporabo podatkov za pošiljanje rednih e-novic o aktualnih trendih,

uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin, kot so nova ponudba, akcijske ponudbe in podobno,

iznos, hrambo in obdelavo podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam omogoča pošiljanje teh novičk,

obdelavo podatkov s psevdonimizacijo (tako, da jih ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku).

3] Privolitev za prejemanje personaliziranih obvestil in ponudb velja do preklica in obsega:

uporabo podatkov za neposredno trženje,

ponovno ciljanje na platformah za digitalno oglaševanje (Facebook, AdWords …) z namenom predstavitve vseh storitev podjetja Progres ing. d.o.o.,

iznos in obdelavo podatkov v orodjih za digitalno oglaševanje (uporaba e-pošte za pripravo anonimiziranih segmentov uporabnikov, v tem primeru e-pošte ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku),

obdelavo podatkov s psevdonimizacijo (tako, da jih ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku).

VAŠE PRAVICE NA PODLAGI DANIH PRIVOLITEV

Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.

Poleg tega ima tudi naslednje pravice:

pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev

pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev

pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov

pravico do prenehanja uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno s profiliranjem

pravico do avtonomnega odločanja o uporabi osebnih podatkov, ki temelji na avtomatizirani obdelavi

pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov

Postopek uveljavljanja pravic

Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.


Izjava o zasebnosti in varovanju podatkov

Podjetje Progres ing., d.o.o., kot upravljavec vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Progres ing., d.o.o, obdeluje zbrane osebne podatke za potrebe statističnega vzorčenja, anketiranja, prilagajanja in segmentacijo ponudbe, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, izvajanje usmerjenega ciljnega oglaševanja in za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, na primer telefona, pošte, elektronske pošte, SMS-sporočil in drugih. Navedene podatke lahko Progres ing., d.o.o, obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve posameznika oziroma do časa, ko podatki več ne bodo služili namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki; zahteva lahko vpogled, kopiranje, dopolnjevanje, popravljanje, blokiranje in izbris osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, od podjetja Progres ing., d.o.o., lahko zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov oz. izbris iz zbirke.

Podjetje Progres ing., d.o.o., lahko za naslavljanje tiskovin uporabi tudi podatke iz javno dostopnih baz podatkov, vendar teh podatkov ne obdeluje in vzdržuje v lastnem informacijskem sistemu.

Kupec z oddajo naročila podaja privolitev za zbiranje, obdelavo in hrambo osebnih podatkov v skladu z ZVOP-1 in v skladu s temi splošnimi pogoji ter soglaša s takšnim načinom zbiranja, obdelovanja in hrambe osebnih podatkov ter z obdelovanjem osebnih podatkov s strani pogodbenega obdelovalca.

Obiskovalec spletnih strani podjetja Progres ing., d.o.o s prenosom elektronske knjige podaja privolitev za zbiranje, obdelavo in hrambo osebnih podatkov v skladu z ZVOP-1 in v skladu s temi splošnimi pogoji ter soglaša s takšnim načinom zbiranja, obdelovanja in hrambe osebnih podatkov ter z obdelovanjem osebnih podatkov s strani pogodbenega obdelovalca.

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je upravljavec aplikacije. Podatke ščiti pred nepooblaščenim dostopom, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem z ustreznimi varnostnimi ukrepi. Upravljavec oziroma lastnik osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen v primerih, ko bo to potrebno za namen delovanja sistema.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Sam piškotek ne zbira informacij, če pa ga prebere strežnik skupaj z brskalnikom, je to lahko spletni strani v pomoč pri izvajanju vam prijaznejše in boljše uporabe - da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik. S tem si spletna stran zapomni nekatere vaše odločitve (kako želite razvrstiti rezultate iskanja, kateri jezik ste nastavili …) in tudi spremlja število obiskovalcev, vaše klike ter premikanje po strani, da lahko nenehno izboljšujemo delovanje strani. Piškotek, ki vam ga pošljemo, lahko prebere samo naš strežnik, podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, pa ne posredujemo tretjim osebam in jih varujemo skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uporabljamo naslednje piškote:


Uporabljamo naslednje piškote : nop.CompareProducts - lista za primerjalnik, NopCommerce.RecentlyViewedProduct - zadnje ogledani izdelki, Nop.customer - prijavljen uporabnik, nop.installation.lang - jezik uporabnika, qqfilechunk - prenos datotek in .ASPXAUTH - avtorizacija.

Piškotki za analitične namene - z informacijami o tem, kako naši uporabniki uporabljajo stran, ugotavljamo, kam postaviti katero vsebino, katere korake je potrebno optimizirati ipd., kar nam zagotavlja, da lahko izboljšamo delovanje strani. Nazivi piškotkov so »__utma«, »__utmb«, »__utmc« in »__utmz« in se navezujejo na storitev Google analytics. Več informacij o piškotkih storitve Google analytics in zasebnosti.


Nadzor nad piškotki

Po zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) je za uporabo določenih piškotkov potrebna privolitev uporabnika. Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov lahko tudi naknadno spremenite. Običajno se sprememba te nastavitve nahaja v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost/varnost«. Tam nastavite, katere vrste piškotkov želite blokirati.
Piškotke lahko izbrišete preko brskalnika. Izbris je običajno dosegljiv v orodjih, pod »brisanje podatkov brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del), in izberete izbris piškotkov. Nekateri brskalniki ponujajo tudi možnost nastavitve »ne sledi mi« ali »do-not-track«, kar pomeni, da lahko generalno zavrnete uporabo piškotov.

Splošno

Vse cene so izražene v EUR, veljajo od 1. januarja 2010 in vključujejo DDV.
Progres ing. d.o.o. skrbi in se trudi, da je spletna stran ažurna in točna, vendar so napake možne, za kar se že v naprej opravičujemo. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani www.makeup-maribor.si, kakor tudi splošnih pogojev. Vsaka uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk je brez pisnega dovoljenja lastnikov prepovedana in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic in blagovnih znamk.

Pritožbe in spori

Stran makeup-maribor.si, spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov www.erotic-shop.si, se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled... Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Spletna trgovina bo v petih delovnih dneh potrdila, da je prejela pritožbo, sporočila kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Stran makeu-maribor.si, se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Infashion prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Progres ing. d.o.o.., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Ti splošni pogoji začnejo veljati dne 22.05.2018


Z vpisom naslova za brezplačno e-knjigo ali prijavo na e-novice, sprejemate splošne pogoje poslovanja.

 

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja na naši strani, se strinjate z uporabo piškotkov./Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok